Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underliga saker hända än i våra dar minsann...

Jag bor i Stockholm

Sedan en tid tillbaka

har jag fått lustiga samtal

i min fasta telefon

Alla samtal har kommit från Gustavsberg

De flesta samtalen har kommit

från Gustavsbergs vårdcentral

Ofta har man sagt

"Du har beställt tid för Inga"

Och i dag fick jag samtal

från en damfrisering

som sade att jag beställt tid för Inga

Det framkom att en man vid namn Otto,

gammal kund , som en del av året

bor i Spanien, hade ringt dit

Det var konstigt, sa jag,

att han uppgivit mitt telefonnummer

Han kanske har blivit senil, blev svaret

Eller också kanske Telia har blivit stencil,

tänkte jag




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-09 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förunderliga äro alla teleleverantörers vägar och ovägar...

de senare påminns vi om alltför ofta - nu för tiden...
2016-08-09

    Sefarge VIP
Någon "måste" alltid betala!
I dessa tider annars går
luften ur "aktiebolagen"
Och marknaden.Och det snabbt nog.
Bra skriftat ( med lite ap sur moment 22
känsla)
:)
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP