Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan kan försätta berg

Den känsla man har

när man känner åtrå

är den som gör

att man diktar in

egenskaper

om vad man tror

att den älskade har

Detta diktande

sker oftast

utan förbehåll

Blodet strömmar ut

från hjärnans innandöme

och försvagar dess omdöme




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-09 11:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis, åtrå är en variant av berusning!
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP