Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver; och därför finns jag

Jag skriver

och därför finns jag

Och därför finns det

spår efter mig

i sanden och i vinden

när jag inte finns




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-09 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"cogito ergo sum",

fast lite modifierad i skrivarens version, suggestiv version! en variant för oss alla skriftställare här på Po, eller potäter, som salig vera gade alltid skojade och sa... Tack!
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP