Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bostadsbrist

Etta med okvrå




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 515 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-08-12 15:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Eller bara en vrå, kan bli lite trångt, även för en ensam person.
2016-08-20

  Karina"Kia"
Okvrå= Kyl/frys ,rum och badrum+ en hall..tillägget till Okvrå är en balkong!

Annars kan det ju va tungt att bo i en etta med kokvrå..kan kännas som ett ok i vrå!

Så okvrå är tillägget man får betala för en balkong..så är det,det vet jag!

Kanoners som alltid,bra*Tummen upp*
2016-08-18

  Eva Helene VIP
Här var det bokstavsbrist!
2016-08-16

  louisegirl
Avundsjukan är stor...usch!

Du har härliga texter som man i alla fall kan skratta åt ibland...fortsätt i samma anda, de ger läsare/kram
2016-08-15

    Dan Myrbeck
Till Jörgen Jalmo:

Mina texter är avsedda för läsare som har tillräcklig litterär och intellektuell förmåga.
2016-08-15

  Anya VIP
okvrå...ett intressant ord som för mina associationer till något tungt.
2016-08-15

  överlevaren VIP
Bra ihopsatt!
2016-08-15

  Gunnel Eriksson VIP
Tungt att bära.
2016-08-14

  Fem hjärtan VIP
Fyndigt!
2016-08-14

  lila fjäderblomman VIP
Var precis på besök i en etta med okvrå, belamrad...fast mysvrå oxå.
2016-08-13

  M.Eta
Vind, regn och köldfritt! Man kan ju börja så och tänka att storleken har mindre betydelse. Alltid något! Då är det väl en okvrå?
2016-08-13

  Angel of love
Tur jag läste kommentarerna, lite trög tänkt ibland :)
2016-08-13

  walborg
För mycket saker kan göra vilket hem som helst till etta med okvrå
2016-08-13

  Öknens Ros VIP
Haha.....vi har bott i en etta med okvrå, trångt värre för tre personer, två vuxna o ett barn.
2016-08-12

    ej medlem längre
Antalet kommentarer ..e ovidkommande.
Texten likaså!
2016-08-12

  KattenKin VIP
Låter som kartong utan balkong, tragiskt värre.
2016-08-12

  soligajag_1 VIP
Just den jag letade efter !!
Vrån med ok. .
2016-08-12

  Maria Sundelin VIP
Eller bara en vrå
2016-08-12

    ej medlem längre
Där fick du till en riktig höjdare!
2016-08-12

  Per Drysén
Snyggt, den satt.
2016-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Tungt och besvärligt att i trånga utrymme bära det mesta på sina axlar!
2016-08-12

  louisegirl
Etta med en ok vrå...Fyndigt ;)
2016-08-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fyndigt värre!
2016-08-12

    ej medlem längre
Alltid lika fyndig! :)
2016-08-12

    ej medlem längre
Lite väl trångt när inte ens kokvrån får plats
2016-08-12

    ej medlem längre
Haha! Ja jag känner tyvärr igen mig i din text... :-)
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck