Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt mål med mitt mål

Mitt mål med mitt mål är att
varje rätt ska smaka rätt.

Mitt mål med mitt mål är att
slippa framföra klagomål.

Dagens priser gör att en förrätt
lätt kan tolkas som en oförrätt.

Och när det gäller huvudrätt,
har man ofta med all rätt rätt
till en rätt mycket större rätt.

Sedan är man alltför mätt,
för att leta efter rätt,
som passar som efterrätt.

Även om maten var utsökt,
så är det här med dricks långsökt,
för dricks finns bara att få
inom branscher som är få,
så dricks kan bara få få.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 553 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-03-22 16:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fyndigt och bra rimmat, gillar det du skriver!
2017-04-29

  KattenKin VIP
Målmedveten text. :)
2017-04-21

  Angel of love
Haha så väldigt bra att få ihop denna bästa text.;)
2017-04-05

    ej medlem längre
Lekfullt och underfundigt du rimmar
stiligt det glimmar
2017-03-25

  Anya VIP
Jätteroliga och underfundiga strofer. Min favorit är den sista. Innehållsrik...men de övriga är roliga de med.
2017-03-24

  Lars Hedlin
Ett "SMÖRGÅSBORD" Av ord :)
2017-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett ord kan
betyda mycke
och olika här har
du fått till ett
helt stycke!
Utmärkt i
mitt tycke!
2017-03-23

  Maria Sundelin VIP
Hela menyn är med
Kramar
2017-03-23

  Gunnel Eriksson VIP
Underbar ordlek -
ibland tänker man inte på
ords dubbeltydighet, men
det gör du.
2017-03-23

  M.Eta
Dina ord hade kommit bort men nu har de kommit tillbaka på ditt sätt, rätt och slätt i ditt porträtt !
2017-03-23

  Judas Ekholm VIP
Helt fenomenal ordfläta i Povel Ramels klass. Och det är ett Gott betyg.

Tappar målföret, Satan damn it! :)
2017-03-23

  Fem hjärtan VIP
Underbar ordlek!
2017-03-23

  Rise Little One
Håller med Maritas kommentar nedan!
2017-03-22

  M:tin
:)
2017-03-22

  Blomma-Stjärna VIP
utsökt rätt!
2017-03-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Ordlek som smakar rätt!
2017-03-22

  Per Drysén
Snygg ordanvändning med mycken klurighet
2017-03-22

  ULJO
Du hittar nog rätt rätt
ska du se
innan det går helt snett
2017-03-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Min kommentar blir då att huvudrätten bör fylla huvudet - m.a.o 'stiga i huvudet och fylla upp hela den disponibla volymen !
2017-03-22

    ej medlem längre
Här gäller det att fatta rätt vilken rätt man vill ha!
2017-03-22

  Eva Helene VIP
Här svävar du inte på målet, bra Dan!
2017-03-22

    ej medlem längre
Här serveras den ena läckerheten efter den andra - serverat på silverfat!
2017-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Du leker med orden, lätt som en plätt
på ditt egna speciella sätt!

2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck