Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extrasändning

- P1 sänder extra med anledning av
att inga terrorattentat har inträffat
under det senaste dygnet.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Dan Myrbeck
Läst 428 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-08-17 17:00



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Chockerande nyheter! Sådana vill vi ha oftare
2016-08-22

  anits VIP
Träffande och mycket bra skaldat, kan behöva annat än elände att lyssna till.
2016-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, då måste de väl prata om var det är troligast att det händer något nästa gång...
2016-08-19

  Ingrid Trolle
Stark och lysande
Mycket bra!
2016-08-18

  Petter Wingren
Riktigt giftig känga mot massmedias sökande efter svarta nyheter, ändå i lågmäld ton.
2016-08-18

  Per Drysén
Aktuellt och bra fångat.
2016-08-18

  louisegirl
Bra nyheter de :)
2016-08-18

  Anya VIP
JAA! sådana nyheter vill jag ha. Vem har sagt att nyheter alltid ska vara elände???
2016-08-18

  M.Eta
Det börjar bli ovanligt, hemskt men sant.
2016-08-18

  Marianne Räf
Träffande å bra !!
2016-08-18

  Marianne Räf
Träffande å bra !!
2016-08-18

  Gunnel Eriksson VIP
Där kommer du åt de överdrifter som
vi lyssnare har fått uppleva det senaste
året. Bra snärt.
2016-08-18

    ej medlem längre
Klockren satir med allvar i botten. Sånt gillar jag!!
2016-08-18

  Karina"Kia"
Men det brinner även hett i Linköping..så det hettar nog till även på P1..om man lyssnar noga...så visst händer det grejer..hörde även att det va en Myra som blivit intervjuad..senaste nytt..gick ut i etern..ljudligt högt..
Det kan du välla inte "sticka under stolen om"

Så dant att Dan blivit blyger..ja bättre det än toker!
2016-08-17

  walborg
Ja journalister skall ju rapportera det som avviker från det normala!
2016-08-17

  KattenKin VIP
Ja det går åt det hållet, världen är ur led!
Å andra sidan så säljer inte goda nyheter, får inte heller de ekonomiska hjulen att snurra. Allt bygger på destruktivitet.

Tänk om vi fick ta emot nyheter som The Yes Men delade ut, så underbart det hade varit!
https://www.youtube.com/watch?v=YoZQNgAnvqs

2016-08-17

  överlevaren VIP
Gillar det inlägget!
2016-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Absolut, helt oväntat! Men dagen är inte slut än.
2016-08-17

  ULJO
Lysande
2016-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Stor sensation, fullständigt oväntat!
2016-08-17

    ej medlem längre
Fantastiska nyheter!
2016-08-17

    ej medlem längre
Det är så sällsynt att det måste uppmärksammas med stora rubriker!
2016-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck