Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livigno

 

Du har låtit mina ögon vandra 

och lyft slöjan inför det vida

Tagit andan ur och och givit tillbaka

Jag har nästan gått sönder i din närhet

Vaggats medan jag känt dig

Lämnat dig, hänförd och utan mättnad

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-08-09 18:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert skaldat!
2016-09-24

  Peter Olausson VIP
en så vacker ton genom dikten!
2016-08-31

  Zandor
Stackars Livigno...där står han..hänförd och utan mättnad.
Stackars pojke...
2016-08-16

  Lena Själsöga Keijser
din upplevelse skimrar
med längtan åter inom
2016-08-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
må du så Livigno smaka igen
härlig dikt, om denna resa.
2016-08-09

    ej medlem längre
bedårande stad, som lämnar avtryck av poetissans hand...
2016-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Skidresa?
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP