Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

promenaddikt från hemlandet

I en frukostlimpa av gigantiska mått
plöjer älgen fram
fyller sin gråa mage


Snart ska skördetröskan snagga axen
och himlen blåna till bristningsgränsen
som höstens insidor bara kan.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-09 22:13



Bookmark and Share


  Respons VIP
Jag gillar ditt språk.
2016-08-11

  i af apa
Wow!
2016-08-10

  KattenKin VIP
Härligt! Helt suveränt udda och dubbelcharmiga verser. Känner igen dina målningar i dina ord här, läckert!
2016-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Du målar fina bilder, både i ord och med dina penslar!
2016-08-10

  Stefan Albrektsson
Höstligt härlig naturlyrik - ursnygg metaforik med den gigantiska frukostlimpan (det blir värre sen, när de helt ometaforiskt blir as-packade på jästa äpplen), och himlen som ska "blåna till bristningsgränsen" är väldigt vackert!
2016-08-10

  petter rost
Magiskt – så stort i sina sex rader!
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP