Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dómur




ljusen i romantiken
dessa fladdrande ting
ögon och tänder
fyra portar öppna oss
men kom inte


den fyrsiffriga koden
han bar en wienerlängd
vilandes i sin famn
som om vore det ett


alla skall inte till framtiden
arbetarna för att
något till arvs
silver aktier bestick


domen vid bordet
mittemot som något
som att bli läst som och
bokens orörda pärmar





Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2016-08-10 16:27



Bookmark and Share


    S.p.o.f
Fina formuleringar och en känsla. Bra skrivet!
2017-08-06

  aol
Bra skrivet man känner känslan i dikten.
2017-01-22

  S.A.I. Steve Lando
snyggt ihopknåpat
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP