Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt jag kändisdrömmar drömde




Jeremias i Tröstlösa
Gick vilse i Marknadens
Kapitolium

Där såg han Krösa Maja
som ryade och bestämde

Arne Lambert spelade
Trumpet med änglakören

Edvard Persson kom fram
sjöng om en liden vit
kanin och Gulligullan kockoo. ..
Tillsamans med Jokkmokks-Jocke,
tog varandra i famn

Ingmar Bergman knäppte
Fingrarna åt Birgit Nilsson
Som sjöng ut som hon ville

Nelson Mandela satt kvar
fattade ingenting om vad
som hände,Men njöt ändå

Klockan var strax efter fem
Innan de alla gick hem.
Åsso var det inge mer med det!

Sömntabletterna låg kvar
på bordet.

Så kan det gå när man dricker
Färska okända ört theer
man inte vet namnen på.




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-10 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbar skrift!
2016-08-11

  KattenKin VIP
Ja vilken trängsel av kändisar, underligt te det där du! :) Skojar bara, verkligen skojigt skrivet.
2016-08-10

  i af apa
Krösa Maja
var en underlig liten tysk tant
som hamnade i ett konstigt
nästantysk språk. inte underligt
hon kikar fram om en glömt namnet
på te & piller...

kul!
2016-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbar text du skrivit! I drömmar kan allt hända och vem som helst dyka upp.
2016-08-10

  Valter Örn VIP
Bara så bra diktat. Så där drömmer man ju inte bara efter okända ört- téer utan även efter seanser med vita medicinmäns starka hjärtmediciner...


2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP