Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grad

Du iakttar flygplanen
med sorg i sinnet
silverryggarna stiger viktlöst
mot fjärran, mot framtiden.

Jag ser ånger i din hållning
resan som skulle ändrat, något
en första korrigering
en sista blick bakåt.

En grad åt sidan
ändrar något, ändrar allt.




Fri vers av Bralin
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-10 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin