Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig ställd.

Somliga ställer ut
jag ställer in

Jag är inte inställsam 
min inställning torgför jag

Ställd mot väggen
är jag ändå aldrig ställd

Jag är en installation
I just happened




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-10 15:07



Bookmark and Share


  Zandor
nice...
2016-08-29

  KattenKin VIP
Coolt, bra inställning! Fin akvarell också.
2016-08-16

    ej medlem längre
skojsig text där skrivarn ägnar sig åt idel paradoxer! Gillar ju det här lite uppsluppna som kontrast till alla mörkertexter man möter på sajten... Fyndigt! Tack.
2016-08-10

  Larz Gustafsson VIP
En happening.
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger