Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång

En gång gläntade jag
på dörren till vårt
parallella universum.

Där är alltid fred.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 382 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-08-23 15:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och hoppfullt skaldat!
2016-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Om man bara kunde ta sig dit...
2016-08-27

  Connie
Den här är bara så bra, den ger mersmak!
2016-08-27

  Blått Norrsken VIP
Så fint och hoppingivande.

2016-08-26

  Karina"Kia"
En fredsövergång eller va det en gång mot fred?
Forskning och framsteg!
En nya(Gamla) jordlika planeten!
2016-08-26

  Fem hjärtan VIP
Önskar att det vore så här på jorden också..
2016-08-25

  Petter Wingren
Stark lidelse dold i saklighet. Det är sant att krig och fred är olika universa.
2016-08-24

  M.Eta
Ett sådant universum borde vi alla få bo i!
2016-08-24

  Ingrid Trolle
Måtte den dörren
öppnas på vid gavel
Tack för din påminnelse
2016-08-24

  walborg
Tänkvärt och vackert - tror vi alla kan mötas där ibland
2016-08-24

  louisegirl
Framtidens liv...kanske <3
Gillar denna!

2016-08-23

  lila fjäderblomman VIP
Den vackra tanken får vi hjälpas åt att hålla!!!
2016-08-23

  Gunnel Eriksson VIP
Önskedröm.
2016-08-23

  överlevaren VIP
En vision om framtiden!
2016-08-23

  Per Drysén
Motsatserna märks i paralleller.
2016-08-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis som det borde vara i verkligheten! Bra och tänkvärd text.
2016-08-23

    ej medlem längre
I en annan dimension är allt bara bäst.
2016-08-23

  Eva Helene VIP
Intressanta tankar! Fint!
2016-08-23

  Federico Romano
Bara en gång?
2016-08-23

  Marita Ohlquist VIP
Måste ha varit en skarp kontrast till det vi har!
2016-08-23

  KattenKin VIP
Så fint! Ja det skulle inte behöva vara så här, det borde vara sådär istället!
2016-08-23

  Chawa VIP
Vackert och tänkvärt om hemma...
2016-08-23

  Anya VIP
Jaa tänk om det är så. Det sägs ju att om det finns materia så måste det finnas antimateria... Och är det massa krig här måste det ju vara antikrig i vår parallella värld. Bra slutsats!
2016-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag lever med dörren till himlen öppen hela tiden. Där är det alltid frid. Ingen fred utan frid.
Och hellre frid än Freud.
2016-08-23

  ULJO
Ja så skulle det se ut även på vår sida
2016-08-23

  Nimbus VIP
Vackert!
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck