Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall sommardag

Inspirationen frös till is

I drinken var alkoholen borttagen

Jag vinner inga pris

Av detta blev jag hårt slagen




Fri vers av Eric R Strom
Läst 342 gånger
Publicerad 2016-08-10 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom