Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmorgon vid stugan.

Om morgonen tassar träden runt stugan,
för att se, om jag vaknat.

Besvikna ruggar de av sig daggen,
och återtar sina platser.

När jag kommer ut,
väntar de artigt,
bugar, niger, föreslår en promenad.

"Ja, gärna, kära vänner,
bara vi är tillbaka innan hösten."

"oroa dig inte, stugvarelse,
Vi kan våra årstider.


"




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-10 19:06

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vist iakttaget av en man av natur och årstider.
2016-08-15

  Ingrid Trolle
En skön bild av
livet i sommaridyllen
2016-08-10

  i af apa
fin liten
stor teXt
som jag ser som
en liten super 8-film...

2016-08-10

    Sefarge VIP
Så härligt Naturnära.
Lite Nalle Puh:iskt
"naivförföriskt"
Skaldat.
Topp!
:)
2016-08-10

    ej medlem längre
uppfriskande, härlig att läsa!
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram