Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mvh ett maskrosbarn


Till mamma

du kör hundra mil
säg någonting, fråga någonting

du kör hundra mil
fråga vad som hände så jag får förklara
allt jag stängt inne alla dessa år

du bara kör
låt mig få gråta, låt mig få berätta

hur min stora kärlek bedrog mig
om gånger då känt mig så levande
och stunder jag känt mig så död

snälla lyssna, du är ju trots allt min mamma

det har gått 17 år

stanna


motorvägar utan slut

gasen i botten







Fri vers (Fri form) av <3
Läst 1081 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-10 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3
<3