Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnlust

Vi kröp in
i fukttyngt
kyffe

log
mot varann
åt provisoriet
i att möta
blickar

stötvis
omgivna
av våta
lockar

som säkert
luktar just
fuktigt hår

om vi vore
närmre
varann

om vi vore
närmre

om vi vore

men inte
saknade vi
solen
just då

någon drog undan
låset

och ett hav
släpptes ner

vi blev bortspolade
avspolade
renspolade

förenade




Fri vers av Petter Wingren
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-11 07:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Lustfylld dikt med fina metaforer, om ett spännande möte.
2016-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbart möte att spara i minnets arkiv!
2016-08-11

    ej medlem längre
En välskriven dikt om ett spännande möte. Älskar dina metaforer, som t.ex.

"någon drog undan
låset

och ett hav
släpptes ner"

Mycket snyggt!
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren