Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär på en önskan







Vill ge värme
medan jag lever


eftervärme
när jag är död




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2016-08-11 10:02



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
En kristallklar själ. Kärlek.
2016-08-21

  Eva Helene VIP
Vilken fin önskan! Och jag är övertygad om att den kommer att slå in!
2016-08-15

  Valter Örn VIP
Jag får association till ett uttryck som heter efterköpskänsla. En känsla som infinner sig när man känner att man gjort ett rätt köp som man är nöjd med.
På samma sätt känns det bra att kunnat ge eftervärme när jag är död. Känna att man inte levt förgäves och att andra minns mig med värme.
2016-08-15

  Johan Strömstedt
Dina texter, eller alla texter från oss, det skrivande folket, tror jag är viktiga beståndsdelar. Gravstenen säger ju inget. Men i dina, våra texter finns vi kvar till de som fortfarande besitter betraktarens förmåga. Som vanligt enkla och raka
budskap i din text.
2016-08-15

  KattenKin VIP
Fint. Jag har en bok av Thomas Sjödin som heter just Eftervärme och som behandlar döden och saknad. Dina ord kommer ge eftervärme, helt klart.
2016-08-14

    ej medlem längre
Fint fåordigt fyndigt :)
2016-08-14

  lila fjäderblomman VIP
Fint. Du ger värme Marita.
2016-08-13

  Feminaz
Kraftfull dikt!
2016-08-13

  Millner VIP
Precis.
2016-08-12

  Poesia VIP
Ja!

<3
2016-08-12

  Gunnel Eriksson VIP
Författarjaget är en person med
mycket kärleksfull värme.
2016-08-12

  StinaJ VIP
Fint text som väcker tankar.
2016-08-12

  Karina"Kia"
Wow! så fyndigt skrivet av en så underbar person<3

Knorren på slutet gjorde det hela varmt ömt om..Du kärleksfulla och ödmjuka Marita<3
2016-08-11

  M.Eta
"Värmande text" fint!
2016-08-11

  Blomma-Stjärna VIP
du ger värme nu
och dina texter överlever- eftervärmer!
2016-08-11

    Dan Myrbeck
Det kommer du att göra,
bl a via dina fina texter.
2016-08-11

  Öknens Ros VIP
Att vara levande varm och åminnas med värme efter sin död är det man strävar efter.
2016-08-11

    ej medlem längre
en liten pärla den här!
2016-08-11

  Maria Sundelin VIP
En fin önskan
Kramar
2016-08-11

  Niliboy
ja, nog skall vi leverera värme som hädangången!
2016-08-11

    ej medlem längre
Gåtfull och varm dikt som berör mig.
2016-08-11

  Rise Little One
Du sprider alltid värme genom dina underbara texter.
2016-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var både rolig och berörande!
2016-08-11

  överlevaren VIP
Hela du sprider värme och klokord!
2016-08-11

    ej medlem längre
Den värme du ger är en dyrbar gåva till oss alla - tack!
2016-08-11

  Stanley Rydell
Tror jag du är att döma av dina dikter, i all respons finns eftervärmen
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP