Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör ditt jobb ordentligt!

Så olika strömmar våra energier.
Ansvar är energikrävande.
Både att ta och när man inte tar.
Räkenskapens orm smyger emellertid efter dig
när du inte tog ansvar.
Och giftet i dess bett ordentligt starkt.
När du tog ansvar växte däremot vänliga vackra blommor längs din fortsatta väg.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 151 gånger
Publicerad 2016-08-11 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge