Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna kamp mellan könen.


Han är över mig

När mannen tar kvinnan känns friheten så?

En märklig men ändå härlig känsla av under.

För det är väl där jag hamnat, när du tar mig.

Under
Dig










Sedan blir jag så arg, efteråt.

(Men hur ska du förstå)

"När jag är befruktad, lyssnar du då"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-11 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm..spännande och mångbottnad text. Gillar den starkt..
2018-05-31

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
När både hjärtat och könet samspelar är det lugnt.
2016-08-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark text om könskonflikten
2016-08-11

  Zandor
härligt...
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP