Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11.08.2016 Torsdag ”EEC Bäckman/knives” bad om ett ord som inspiration till en dikt och jag gav henne ett ord. Men jag blev så inspirerad av det att jag själv skrev denna dikt av ordet hon fick.


Livskamraten

Du, mitt längtans hjärta vid min sida.
Min livskamrat på färden.
Jag har inte glömt våra tårar.
De som ingen annan än vi såg.

Du och jag
Alltid

Minnet sviker mig inte ens
vid dödens sorger.
Vi ska se Gud i den sista
flämtningens avsked.
Även då står vi hand i hand

Samtidigt
Du och jag

Vi lever med samstämmiga andetag
och med samtidiga hjärtslag
i igenkännande ögonkast.
Du mitt väsende i mina tankar och hjärta.
Vi ska leva även om vi dör

För alltid
Du och jag

Vi

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-11 21:33



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Vilken stark och fin kärleksdikt!

Evig kärlek, det allra vackraste!
2016-08-12

    99knivesinside
Så fint!
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP