Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Innesluten i mitt innersta rum
Utan möjlighet att någonsin slippa ut

Mörkt...men varmt

Vi förenas
I varandra
För varandra

Konturerna suddas ut

Var börjar jag?
Var slutar du?

Jag vet inte längre

Du har invaderat mitt inre

Skapat kaos

Du bor i mig
Du lever av mig

Jag

Älskar

Dig




Fri vers av Cozma
Läst 372 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-12 06:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En känsla som kan innebära så så mycket...
2018-08-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar!
2016-08-13

  Dennis Axelsson
Fint!
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma