Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tills vi möts igen

 

Tills vi möts igen!
Kommer jag alltid att sakna dig

Tills vi möts igen!
Kommer känslorna att finnas kvar

Tills vi möts igen!
Kommer en del av mitt hjärta slår för dig

Tills vi möts igen!
Kommer jag alltid att älska dig

Tills vi möts igen!
Kommer jag i alla mina stunder tilltala dig

Tills vi möts igen!
Vill jag säga att jag är galen i dig

Tills vi möts igen och om inte!
Kommer mitt hjärta vara låst för alla utom dig

Tills vi möts igen!
Älskar dig… älskar mig!





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 561 gånger
Publicerad 2016-08-12 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP