Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är den första texten.


Ett..


Varje text är sin egen beskrivning på händelsen.
Nu inte sagt att detta är hämtat från verklighet.

Inte min och säkert inte din.

Det här är den första texten..








Så sade han att:



"Jag arbetar bara med ett liv som överlevt"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-12 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP