Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augusti

Ännu värmer solen skeva takpannor
ovanför vår förvirrade resa in i höstvinden
Kräftor flyr från ivriga fingrar in under
svarta stenar.
Berusad sång ska stiga mot stjärnorna i
Tusentals trädgårdsfester.
Kappan hänger väntandes i mörk garderob
Ekorrar putsar pälsar o samlar nötter
Ljum stryker kärleken omkring bland klippor i Finnhamn
Båtar vattenkammar havet i sin jakt på ett sista äventyr.
En klapp på skäggig kind ger hopp till gammal man.
Min väska är packad som alltid på väg precis som jag.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-12 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge