Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultron

Promenerade längs barndoms stigar

Visste redan där och då

Jag blir aldrig för gammal

Att trä smultron på strå




Fri vers av Cozma
Läst 419 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-08-12 15:43



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Exakt så är det för mig också! <3
2023-09-14

  Lars Hedlin
Så härligt! :)
2018-08-08

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2016-08-12

    ej medlem längre
Så fin så!
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma