Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskludret

 

En påsklilja kvävd i traditioner
Luftar sig skyggt i sin grav
Där han som dekorerar korslagda plankor
Lägger sordin på målade ägg

 

Och barnens hare bär en slaktkniv




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-12 18:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Visst kan man känna sig kvävd av traditioner. Vi bode införa en ny dag att fira varje år:

Inget särskilts dag
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP