Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Succubus




Låt hon
svälja dig till roten

Låt hon
bita av ditt yttersta skinn

Låt hon
filtrera blodet mellan sina tänder

Låt hon
suga och svälja det avskalade och tömma dig på blod

Låt hon
få lemlästa hela dig när det godaste har slaknat och blivit till dött skinn

Låt hon
be en bön för satan själv och för hon och för hon och för hon

Hon som är

Succubus

Succubus

Succubus





Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-12 23:56



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Porrig demon
2016-08-15

  KattenKin VIP
Rått och spännande, som en porrig sushidikt av hämndlysten succuba-amazon. Fick dessutom lära mig ett nytt ord, coolt!
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa