Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkekraft

Livet och dess sjukdomar

är alltför komplexa

för att handhavas

av vårdcentraler

Istället borde

läkecentraler inrättas




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-13 09:10



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Håller med i detta , , framför läkecentraler !!
2016-08-14

  H.C.B
dagen då jag läste till läkare, allt med birkler.... Hippo lögn - man får aldrig ..... Anders birkler - läkar eden
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP