Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landsting

Varför delas landets sjukvård upp i landsting ?

Det visar sig ju att detta enbart skapar ojämlika villkor

beroende på var i landet man bor.

Det kan inte finnas någon annan anledning

än att de ger lokalt folkvalda politiker

en arena och en arbetsplats

Alla kan ju inte sitta i riksdag

eller kommunfullmäktige

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-13 09:22



Bookmark and Share


  H.C.B
stäm staten. Du kommer först till tärningsrätten...har du tur kanske en avdankad fd politruck går på din linje, men antagligen inte. Sen Svea HOV och sen HD som inte tar upp sådana här "små" saker.
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP