Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

dårskaparnas regn
om det behöver något
solsken i blick

näsduken viftar
skulle något i lufterna
säg något hellre

om vi ska fika
det skvallras på Ithaka
vill inte kriga

spring nu inte här
mitt liv är ingen hönsgård
är för god för den

hej allihopa
så sitter vi runt bordet
språkar om gnistan












Övriga genrer av frun
Läst 127 gånger
Publicerad 2016-08-13 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun