Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en bom och över en yta, under en stund över en tanke

 

Hon ligger på däck och hör vågorna klucka
Hon tänker sörja klart innan hon går vidare
Vattnet mörknar och vinden växer
Vågorna ömsom smeker och slår
Hon ligger på däck och fylls
av hela livets existens

Det droppar solstrålar mot botten
av hennes hjärta.
De har tagit sig igenom laglöst land.
Nu flämtar de likt reflexer.
I överraskningarnas tid

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-08-13 18:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Känslosamt och mycket fint skaldat!
2016-09-24

  aol
Gillas mycket,
2016-08-15

  Karolina Cerise
Vilken fantastisk text ?? mycket känslor i den
2016-08-13

    ej medlem längre
åh,denna gillar jag starkt!!
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP