Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar

I en himmel vandrar själar
Själar av tusen färger

I tysthet sjungs det om gångna livet
Ett förflutet att brinna för och återuppleva

I tysthet sjungs det om gångna livet
Lev Lev och åh du heliga Liv säg mig kan du åter ta mig under dina världar

I en himmel vandrar själar
Själar med längtan till livet

Åh heliga liv låt mig få andas
Djupt i det mörka söks det dörrar att öppnas

I en himmel vandrar själar
Själar av tusen färger

Låt det levas




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Shaffia
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-13 21:47



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Tycker om denna dikt/monolog - Det finns ett djup och en längtan som jag tror vi alla (kanske inte alla?) bär inom oss - Finns det kanske högre former av liv - finns det liv efter livet i andra dimensioner med friskare bättre kroppar?
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Shaffia
Shaffia