Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masken

Vilken mask, vilken replik är mig närmast idag?

Ord som yttrar sig
Ord som formar min världs uppfattning

Vilken mask, vilken känsla är mig närmast idag?

Ska det glädjas eller gråtas, vilket är mottaglig för omvärlden?

In på scenen jag ska utan mask med Djungelns lag som publik
Endast de laglösa synar masken

Bakom kulisserna tappar masken färg och makt
De plundrade och stjälpta atomerna fångas bakom masken

Till nästan scen vi vandrar, masken och jag




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Shaffia
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-13 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shaffia
Shaffia