Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vindar







Kämpade länge i motvind
var nära att falla

när medvinden kom
då föll jag





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-08-14 11:52



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, det var fyndigt… du höll ut alldeles för länge kanske? Som vi gör när vi kämpar och står i. Får liksom skygglappar då tror jag.
2016-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ord man känner igen sig i...bra...
2016-08-19

    Dan Myrbeck
Margta har en fin tolkning..
2016-08-15

  M.Eta
När kämparandan avtar ramlar man i en hög! Fin liknelse!
2016-08-15

  StinaJ VIP
Det går åt mycket kraft att vara stark, så när det inte behövs längre så faller man
2016-08-15

  Karina"Kia"
Att kämpa på att vara på...att känna långa dagar...att hålla sig stark

Mycket starkare än man tror

Plötsligt en dag..
Blir man mera vek..fallet föll ...känslan plötsligt
men helt oerhört där och just då...inte som i vanliga fall...förberedd....

Bra så!
2016-08-14

    ej medlem längre
Snyggt snickrat,ja man lyfter lättast i motvind.
2016-08-14

  walborg
Den kämpande människan - gripande bild
2016-08-14

    ej medlem längre
synd att du föll i medvind. det är ju då det ska funka som bäst.
2016-08-14

  Annaemi VIP
... men precis, så är det!
2016-08-14

  KattenKin VIP
Ja, så är det! Så bra sammanfattat av dig!
2016-08-14

  Blomma-Stjärna VIP
Precis så! - när övermåttan av kämpaglöd behövs vågar man inte alls lägga märke till att man går på reserverna - sedan kommer bättre tider - och då är man plötsligt så in i baljan trött!
2016-08-14

  Gunnel Eriksson VIP
Medvinden kanske tar bort
kämpaglöden. Tänkvärt.
2016-08-14

  Öknens Ros VIP
Inte alltid lätt att ha medvind.
2016-08-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Så väl jag känner igen detta! När vinden vänder till lugn, då kommer ofta reaktionen. Bra skildrar du detta fenomen.
2016-08-14

  Millner VIP
Att få en chock när det plötsligt går bra eller att bara släppa allt och leva? Jättebra!!!
2016-08-14

    ej medlem längre
Att kämpa emot något fodrar kraft...att falla är att släppa taget.

2016-08-14

    ej medlem längre
så kan det vara...så fint uppfattat och skildrat, slutet kommer som ett svalt regn... !! Tack.
2016-08-14

  överlevaren VIP
Fallande text, gillar!
2016-08-14

  Maria Sundelin VIP
Så är det ofta. Det man känner till orkar man kämpa mot, men det nya kan få en på fall
Kramar
2016-08-14

  Niliboy
Ja, den var rolig. Jag upplever båda två jämt å ständigt, även om inte faller som jag ser det, men det är motigt ofta!
2016-08-14

    ej medlem längre
Ja då slappnar man av och är inte så uppmärksam längre...
Du har så många visdomsord att dela med dig av, fint att få läsa!
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP