Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelsernas väntrum

Grå perrong
I små virvlar sträcker sig hårstrån
Som för att nå dig

Tanken "om" väger 104 ton
Men jag har inte drömt om att tappa tänder
på många fullmånar

Jag drömmer bara om dig

Lika förutsägbart som väggarna
i händelsernas väntrum




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-14 17:26



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Gillar denna mystik
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP