Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här är det för många gamla idag. Det går att läsa om varje dag. En bättre framtida gemenskap önskar jag alla äldre. Så vill jag själv få uppleva det när den dagen kommer. Och du?


Att åldras i dag

Känslan av viktlöshet
bara flyta med
utan ansträngning

Känslan av isolering
bara vara själv
utan sällskap

Känslan av tomhet
låta dagen gå
ensam som få

... så är det att bli gammal idag

Känna kraften
bara stövla på
med vis ansträngning

Känna gemenskap
med andra glada
skratta och le

Känna livsglädje
fyllda dagar
med aktiviteter

... så borde det vara

 




Fri vers av AjBi
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-14 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi