Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sväva fritt

Jag nyttjar sällan

bundna versmått

Som den örn jag är

vill jag sväva fritt

i versrymden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-14 22:42



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Med bra rytm,som i den här,går det bra ändå.
Jag skriver både ock.Ha de bra TBG.
2016-08-17

  Peter G VIP
En riktigt härlig dikt skriven med "glimten i ögat"!

Gillar din disposition av dikten den förstärker "fågelperspektivet" eller kanske ska jag skriva "Örnperspektivet!"
2016-08-17

  S.A.I. Steve Lando
sväviskt bra
2016-08-16

  StinaJ VIP
Bra förmedlat. Träffande ord om örnen.
Den stolta fria flygaren som inte låter sig tämjas
2016-08-15

  soligajag_1 VIP
Perfekt i min smak Valter .
Örnens vingar ger mig frid och ro över
raderna!!
2016-08-15

  KattenKin VIP
Bra, man ska välja det som känns naturligast. Själv väljer jag att binda mitt kaos, vilket också känns som en naturlig form, efterreaktionen; längtan efter kontroll.
2016-08-15

    ej medlem längre
låter som en förnuftig attityd
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP