Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Jag minns med ett leende

 

 

Vet människor hur stora spår de egentligen lämnar över till en annan människa?

Erfarenheter och andra klokskaper tas njutningsfullt in som olika lärdomar om allt och Alltet.

Trots att människan har lämnat jordelivet upplevs deras ordliga avtryck igen och igen. Givetvis på ett bra och positivt sätt.

Så här gjorde och sa den personen och den personen.

Tacksamt gensvar sänds ut i rymden tillsammans med ett stort leende. Det gör mummagott i själ och hjärta att tänka på detta vis.

Felaktiga beslut eller olika handlingar utföres numera på ett bättre sätt tack vare dessa avlämnade personliga spår.

Närheten med den eller dessa personer upplevs starkt nära och befriande.

Tackar verkligen för det som du och alla andra lämnade över till mig så att det skulle gå bättre för mig i livet.

Hoppas verkligen att jag också har blivit en spårläggare till någon som tacksamt har tagit emot mina ord eller handlingar i all välmening?

Inte på länge än hoppas jag att mina fotsteg ska tystna. Har fullt sjå för att minnas alla fina plus att ta emot alla nya personer som ska överlämna sina spår till mig.

Ni blir aldrig glömda.

 




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 452 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-15 10:21



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Jaa jaa.
kanske ett bra sätt att bunta sladdar kan sväva i rymden i all evighet.
Och min fars musfällestatistik förstås
Plus allt annat....
2016-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord som fler borde ta till sig...ord är alltid viktiga och förhoppningsvis kommer vi ihåg de som vi har nytta och kan lära oss av, för att sedan skicka vidare...
2016-08-19

  Peter G VIP
Vad fint du skriver om de spår vi lämnar efter oss som ord och gärningar!
Tycker det är klokt och bra det du skriver!
2016-08-16

  Anya VIP
Fint om spåren vi sår hos andra. Vi vet aldrig var vi sår som mest... någon som minns en som man själv inte minns...
2016-08-16

  Lindha W Gustavsson
Denna dikt inger mycket hopp, dessutom utstrålar den värme och energi att ta till sig.
2016-08-16

  soligajag_1 VIP
Vilket fanatstiskt om detta liv som man en vacker dag försvinner från och andra minns dig som en "gudagåva".
Vackra ord om Livet och dess gång.
2016-08-16

  Chawa VIP
Med stor tacksamhet, vördnad och glädje skrivet. Ordet "mummagott" känns riktigt gott!
2016-08-16

  Maria Sundelin VIP
Fina tankar
Kramar
2016-08-15

    ej medlem längre
Fint ordat om goda ord som människor lämnat efter sig!
2016-08-15

    ej medlem längre
Meningsfull text :)
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren