Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon är ett..


Love-child

Som du aldrig får se,
frihet vi möter under
vaken timma på stan.

Det finns ingen där
i dörrar hon söker
sin tillflykt, så när.

Detta barn...
Sen inte sett dig i
tårar som suddar
ut spår efter mig.

Så ensam och skör
du tvingas att leva.

..jag.
Sen ser du på mig
och jag känner det.

Som/Ett kärleksbarn.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-15 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP