Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i stilla förtvivlan


ibland vill jag bara blunda och önska att allt försvann
jag kan det 

blunda och önska

men det försvinner inte
inte den här gången heller

ibland vill jag bara blunda och önska att allt var tillbaka
och jag kan det

blunda och önska

men det kommer inte tillbaka
de kommer inte tillbaka
du kommer inte tillbaka


för att kunna blunda och önska
måste jag se och kunna känna
fastän det är det som är det mest smärtsamma
det mest känslosamma
det mest underbara 

blundar och önskar




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2016-08-15 16:55



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Tänk så få rader kan vara så innehållsrika.
2016-12-13

  thyra
Verkligen läsvärd! Tack!
2016-08-17

  lodjuret/seglare VIP
Ibland räcker det så bra med att läsa en eller annan text och åter vill en som sätta sitt avtryck på att ha varit där. Till skillnad från att läsa en bok och undra, över det lästa och över författaren. Här räcker i vilket fall det lästa långt. Och är dessutom kort'are.
2016-08-15

    Jag är fan större än Sartre VIP
Vad hände egentligen med tanken om konstruktiva kommentarer? Funderar, och tänker att det konstruktiva tar längre tid en mycket annat här i världen.
2016-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP