Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ännu här

Jag har gått i tusen bitar

Jag har lagats många gånger

Jag har läkts genom tid och rum

Att brinna för ett helvete och dö för ett sinne är allt jag gjort

Aldrig förlåta eller glömma är ännu idag att förbränna

-Se på mig, se på mig, jag är ännu här

med ett högt skrikande glädje säger jag högt
- jag är ännu här




Fri vers (Fri form) av Shaffia
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-16 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shaffia
Shaffia