Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han brukade dölja allting i vemodig humor, så jag exploderade varje gång han visade sig själv.


En uppenbarelse av ljudvågor

I en uppenbarelse av ljudvågor
öppnade jag mina ögon för en explosion

Och med blicken i motsatt riktning
ropade han
"Det här är så jävla vackert!"

Jag visste inte att han fortfarande kände, såg, hörde

Ljuset kläcktes från hans skuggor
Desperationen klöste genom hans skämt
Vårdslöst gnagande på utslitna ryggrader

Ljuset kläcktes från hans skuggor
En bräcklig soluppgång i mitten av allén
Lika vacker som vi en gång var




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eleonore Ava
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-16 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleonore Ava