Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nei


den ständiga skärselden
det du vill skall du



oavsett hur lång natten känns
det blir alltid morgon och
allt du sagt nej till














Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-16 08:17



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mycket liv i den här och sista raden med spets, gillar!!
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP