Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar

 

 

Sömn ligger 

som

mjukt/ sluter sig. Kring

regndroppar/ i ansiktet

blygd

når hjärtat/ skuggan under 

andningen/ lyfter

daggcirklar

tidens skred/ nära nacken

ryggvulkan 

söker mod/ reser år

 

 

 

 

når

 

 

Dig.

 

 

 

 




Fri vers av Kozo
Läst 554 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2016-08-16 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å vad jag skulle vilja stryka bort det sista ordet all världens väg, det kommer som socker på ett vackert mysterium och det vet ju alla att det skär sig.
2016-10-02

  J-M
Alldeles underbar att läsa. Helt enkelt och oenkelt.
2016-08-29

  knappen
<3
2016-08-27

    ej medlem längre
Ryggvulkan gillas...höstbild
2016-08-16

    ej medlem längre
ohackad, till en höststorm
och Glöd+
2016-08-16

  i af apa
kan inte annat
än nås...

en utdragen ögonblicksbild,
kanske?
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo