Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderomslag






Solen sken
när jag gjorde en inflykt
i minnenas dunkla vrår


när jag kom ut
öste regnet ner




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-08-16 10:51



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Igenkännande, som att se sig själv i en film. Från början till slut.
2016-08-21

  Poesia VIP
Inflykt var ett nytt häftigt ord
2016-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan gå snabbt ibland...
2016-08-19

  M.Eta
Väderspänt! Tänkvärd text.
2016-08-18

  Ingrid Trolle
Man ska kanske inte
rota för mycket på
sina inflykter. En
rolig metafor är det
med väderleken.
2016-08-17

  Anya VIP
Inflykt...vilket talande ord. Jaa hur mycket ska man navelskåda sig själv...tänker jag. Ibland är det bättre att bara leva och njuta av solen. Talande text!!!
2016-08-17

    ej medlem längre
Orden säger så mycket mer än bokstäverna skrivs....
2016-08-17

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om ordet "inflykt".
Bra om hur vädret påverkar oss.
2016-08-17

  Respons VIP
Bra koppling mellan känslor och väder!
2016-08-17

  Rise Little One
Tanken är i samspel med vädret!
2016-08-16

  Maria Sundelin VIP
Höstkänsla
Kramar
2016-08-16

  Peter G VIP
Så vackert du skriver med fina metaforer!
Gillar ordet inflykt mycket!
ett ord som jag missat men som verkar vara använt del om man söker på det!
2016-08-16

    ej medlem längre
inflykt får felstavningsvarning här på google chrome. men trevligare med sol än regn. det blir regn i morgon.
2016-08-16

  överlevaren VIP
Snabba kast....
2016-08-16

  Eva Helene VIP
Håller med flera här om att ordet "inflykt" är bra, ger en extra krydda åt texten tycker jag!
2016-08-16

  aol
Så fint skaldat så passande i ordet inflykt.
2016-08-16

    ej medlem längre
Ja det är inte alltid så roligt i minnenas dunkel, man påminns för mycket ibland!
2016-08-16

    Dan Myrbeck
Jag älskar nyord! Så du får topp-
betyg för "inflykt".
2016-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra metafor för känslosvall.
2016-08-16

  StinaJ VIP
Fint beskrivet av hur känslor blir till väderomslag inombords.
2016-08-16

  KattenKin VIP
Ett nyord "inflykt", det var så bra så det är konstigt att det inte redan fanns! Humörväxligar är som väderomslag, vår inre himmel, fint skrivet.
2016-08-16

  Nannie
´gillar´´tårar kan rinna hårt
2016-08-16

  Öknens Ros VIP
Skönt med regn emellanåt, fast kanske inte så skönt när det öser ner.
2016-08-16

  Niliboy
Och känslan var befriande! Härligt!
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP