Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Mitt pass", nu...saker jag "tvingats" se. Som en reflektion, gillar jag det?


De två.

Tror jag blev upptagen, igår.
Såg något! En grej som svalde min text.

Plötsligt började det att mullra, så likt en
björn som vaknat upp, på väg ut från boet.

Ska det heta "upp på väg ut"?

Nej, där var jag redan.

Förstå mig, tror jag blev upptagen, igår.

Plötsligt började grejen prata med mig,
först fattade jag ingenting men sen såg
jag konstiga ljus som blinkade, med ljud.
Så klart jag härmade dem i grejens mick.

Vad gör den?

Den vill ha pengar.

Där uppe?

Ja, jag gav den mina sedlar.

Och sen, mullrade det som en björn som vaknat?

Ja, och ut kom en skiva med min text och min sång.
Men den, måste jag säga var väldigt komprimerad.

Slut (tystnad) sedan...

Kunde du inte hittat på något bättre?
Men snälla, jag drack ju alkohol igår.
Gud vet, vad du blandat ihop den med.

"En apparat som skapar skivor från
ett utkast med text, hur som helst"?

Då är det väl säkert ett unikt
serie nummer på varje skiva
och där det står, kriminellt
att kopiera ej ens för eget, bruk?


Det är olagligt "att bruka sån" skit.


-Sedan när du var tillbaka, kom
du då ut som en nykläckt artist?

Nej! Fan i det rummet gick jag inte in, där
skulle man greja med sin, framför en lins.

Hajar du!
Vem gör det full?

(Om du bara visste)


Hej, killar dags för medicin.

"Jag tror jag blev upptagen, igår....

Låt det förbli bara så.




Eller...
Hur kan samhället bara se på?
Den här texten ska spegla något jag sett på internet.









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-17 09:52



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Ja, sånt finns det ute i samhället.
Inget trevligt att bli medveten om.

Ska försöka reflektera kring något annat.

2016-08-17

  H.C.B
Det var en snuskig dikt =) bra men lite pervers. =)
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP