Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

existentiell ångest

grannen röker weed
jag sitter tom,

en lurad själ av en klipsk hjärna,

nu frihet med sanningen

hur förlåter man sig själv efter stark manipulation?

när gränser suddats ut och tankar vuxit.

sanningen, det enda rätta, men hur blir det med sanningen nu.

jag låser in det lilla som finns kvar,
kanske glömmer jag bort
att det finns
om ett tag.




Fri vers (Fri form) av rainbows
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-16 18:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är den som röker hasch/marijuana som är lurad. Och feg.
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

rainbows