Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn.

ingen kan se hur tårar faller
nedför din kind

i regn

ingen kan förstå smärtan
som gnager på insidan
om du ler precis som förut

ingen kan se ditt brutna hjärta
de kan inte se att du är trasig

du gömmer det väl
går ut när det regnar
ler falska leenden
med munnen
leenden som aldrig når dina ögon
pratar skrattar fejkar
fejk fejk fejk

 du undrar
om det faktiskt finns människor
någonstans där ute
människor som kan laga trasiga saker
såsom brustna hjärtan

kanske inte
kanske inte nu
kanske nån dag
kanske aldrig
kanske

under tiden
fortsätter du att le att skratta
att gråta i regn

 

© November 2015

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-16 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP