Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka till med din skit

Det var någon gång innan jag tog studenten
Som din sista chans till slut rann ut
Det var någon gång efter det jag insåg
Att jag gått förbi dig och över dig
Jag säger att du inte borde komma tillbaka
Men jag tror du vill stanna i denna slitna stad
Med ditt wannabe harem och din D-kändis status
Som om du behöver det
Lycka till




Fri vers av Hecate VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-16 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP